Få ett Makeup-kit för 0 kr

Svar på kommentar!

Om Loserlife- Elin. Postat av: Nadja

Tävlar själv kaninhoppning, och kaninen kan inte vara en pinne ner, miniklass är ej obligarigatorisk och du måste inte tävla den, du kan inte få pinnar i den. klassen ovan hetert lätt, det är alltså inte en pinne. En pinne får du om du blir plaverad, när du får 3 pinnar i lätt blir du msv. Sen så räknas inte pinnarna i krok och rak ihop.

2011-03-28 @ 21:37:11

Svar: Jag förstår precis vad du menar och det enda som skett är ett missförstånd. När jag skrev "en pinne ner" menade jag en rivning. Inga uppklassningspinnar. Vi har bara ställt upp i en tävling, som var en rakmini klass. Jag är inte helt inne i "kaninhopparspråket" än och tänkte därför inte på att det kunde missuppfattas till uppklassningspinnar. Ett missförstånd helt enkelt, och om det blir några fler kanininlägg så ska jag försöka undvika sådanna "felskrivningar" :)




Kommentarer
Postat av: Sandra

svar: Det är väl trenden just nu att dissa dem. Men att de gör kopior betyder inte att de är dåliga. Det kommer alltid finnas kedjor som kopierar och sedan massproducerar det till ett lägre pris. I alla olika marknader. Och ja, man gör ju själv valet vart man ska handla men alla har det valet.

2011-03-30 @ 23:51:58
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Linda

sv: tack :) desamma, va fina bilder. :P

2011-03-31 @ 02:15:47
URL: http://lindaows.blogg.se/
Postat av: Lina

Tack de var den! :) Hur mår du då?

2011-03-31 @ 07:57:41
URL: http://linanhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
*Klicka här för att vila fingrarna*

E-postadress: (om du känner för)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0