Rose
Allt vi har är minnen...En bild säger mer än tusen ord.


STOR Hiss!

Jag ger en stor tummen upp till HV Polos Höst och vinter kollektion! Jag är såld på den!Sist men absolut tuffast:


Så, vad tycker ni? Det finns en hel drös med andra saker också, detta var bara ett ihop plock av lite smått och gott. Jag älskar kollektionen!


I Am Number Four

Såg just en jätte bra film, I am number four. Verkligen rekomenderad till den som gillar sci-fic och drama ;)I will always love you like it was yesterday.


Josse har gjort finaste filmen, ni kan ju gissa om tårarna rinner.


Cherry är nu hos sina nya ägare!Nu är Cherry hos sina nya ägare! Han kommer få det jätte bra hos den nya familjen :) Han var jätte duktig idag när vi flyttade honom, gick in i transporten utan problem och när vi släppte ut honom i hagen gick han direkt till att äta gräs. Jag hoppas att det kommer fungera perfekt för dem allihoppa eftersom att han inte kunde ha fått en bättre familj än dem.Allt har ett slut, det här är vårat.Tack för allt du har givit mig, tack för att du alltid har funnits där när jag har behövt dig. Jag älskar dig och det kommer jag göra förevigt och längre. För mig är du allt och ingen kommer kunna ersätta dig. Jag gör allt för dig. Nu tar vårat kapitel slut och vi går skilda vägar.

You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.RSS 2.0