Problem i kommunikationen ?

Vi börjar disskutera GLEE

Ronja: Nej tyst! Jag har inte sett!
Loserlife: Men håll för öronen!
Ronja: Okej!
Loserlife: Åhh! Det var så gullig när.. eller vänta, RONJA? HÖR DU MIG?
Ronja: Nej det gör jag inte!

... ?


Ridlektion!

Tjoho!
Kom nyss hem från en mycket lärorik lektion. Red igen i tisdags gruppen som inte är så många (vilket är skönt). Vi tränade på jätte nyttiga saker. Värmde upp med öppna och slutor, Cherry är lite seg sådär i början men öppnorna börjar komma om man driver på lite, slutorna är däremot lite jobbigare eftersom att han inte vill släppa i nacken och ställa sig inåt. Efter det började vi med tempoväxlingar så att hästarna verkligen skulle trampa på med bakkärrorna. Cherry och jag hittade en super fin takt mot slutet vilket är jätte positivt!
Hyfsat lyckat ridpass och fler nyttiga saker som man måste träna på!
You are everything.


My love what happens when everything ends? Let me know, please.
Cause I can't think when you aren't here with me.
We will be togheter forever, I will never let you go out of sight.


Jag älskar dig.


DRINK SODA


Hittade denna gamla bild när jag sökte i det oändliga bildarkivet.
Den här texten skulle kunna bli den heliga koden i en ny religion, eller vad säger ni?
VILKA ÄR MED MIG?! Ingen? Okej.


Rain is beautiful, sometimes.

Två bilder jag nys var ute och fottade! :)


I R E L A N D!

Kärlek på bidraget, blir glad av att kolla på galningarna!EVERY BODY IS KUNG FU FIGHTING


Sing for everyone that we know. Sing for those that we love.We'll keep fighting for it till the end of time. Friendship and love is all that we need to make it through. Jag har ändrat åsikt.

När UVEX hjälmar kom ut så tyckte jag att de såg allmänt fula ut, jag har ännu en gång ändrat åsikt!(De är dock inte lika fina som min John Whitaker). Jag skulle faktiskt vilja ha en! De är coola och har speciella mönser om man vill det, man kan ta en som passar sin personlighet! Visst, på vissa ser de bara helt konstiga ut men de är otroligt sköna. Jag har ju en John Whitaker hjälm just nu som inte har någon ventilation föruton vid knoppen högst upp på huvudet, så det skulle vara skönt att ha en ventilations hjälm på sommaren! :)


 Vad tycker ni om hjälmen? Hiss/Diss?

SPEEEEXX FOTO! :D

Idag hade vi spexfoto i skolan! Super roligt, alla var bra utklädda och det vart ett blandat foto! :)
Här är några bilder som José har fottat:
Ni kan ju gissa vem jag är ;)


Bästa covern av Friday!
I ♥ Glee

Nu mina kära vänner ska jag kolla på Glee! Kom just hem från skolan efter att ha gjort nationella i matte. Tänker inte äns prata om det! Glee gör mig alltid på bättre humör, oftast iaf! :D
Coolt hinder!

 Bildkälla: www.google.com
Otroligt coolt terränghinder! Tror verkligen inte att en orutinerad häst skulle hoppa det iallafall.


Who dosen't love Vampire Diaries?You know that you love someone when you want to spend the rest of your life with that person, no matter what it takes.

Har just pluggat klart, har hunnit med kanska mycket. Är faktiskt stolt över mig själv! Well, nu tar vi och pratar om någonting roligare! Hittade nämlinge ett super snyggt pannaband på Sporren idag när vi var där och kollade. Får se om det blir ett sånt eller ett GG sen när det kommer ut. Vill helst se det först innan jag köper någonting annat! Såhär såg det pannbandet ut:

Den färgen fast det var lite svängt.


Ha det bra kexchoklad!


BUUSFörsta uteritten i halsring :D


Läser, är hos ponnyn och sedan läser jag lite mer.

Jag läser och läser. Håller på att läsa igenom "Om jag kunde drömma" nu igen eftersom att jag ska skriva en bokrecension på den, samtidigt som jag försöker hinna med att läsa ut Harry potter and the Goblet of Fire på Engelskan! Fullt upp. Jag menar Harry Potter boken är ju inte precis tunn! Ni som känner mig vet ju också hur låååångsamt och noga jag läser varje bok. Dock så har jag faktiskt skummat igenom "Om jag kunde drömma".

Så nu som ni förstår så är jag helt inne i böckernas värld. Det är otroligt hur en bok kan påverka en! När jag läser Twilight så blir jag liksom glad med Bella och ledsen med henne. Det är ju sjukt. Jaja, det är skönt att läsa. Hela VÄRLDEN borde läsa mera! Otrolig upplevese det där med att läsa.

Jaja, mitt i allt läsande så har jag varit hos min ponny plutt och idag red vi programridning. Eftersom att vi är med i fälttävlanssatsningen på Säfva så får vi rida programridningen gratis när vi rider Debutant klassen i fälttävlan. Jag lärde mig programmet igår men jag kom ihåg den och red faktiskt ihop 67,5 %. Visserligen så skulle det ha varit mindre på en lokal men man får tacka och ta emot! Cherry är hyfsat stadig i skritten och traven, det är bara galoppen det behöver jobbas på! Måste få ihop han kortare och så går han fortfarande i för högform i galoppen. Men det kommer! Jag ska träna, träna och träna nu! Är iaf nöjd över ponnyn, han är alltid så snäll och så söt.
Uteritt med Coolaste!

Har ridit ut med E och Zvante-Vante idag! Vi red ner till sjön och sen in på Cynthias ridväg, super mysigt. Det är verkligen super roligt att galoppera genom skogen och sen ut på ängen där. Hästarna verkligen älskar det!


Teränghoppning igår!

Fottade igår när hoppspecialen hoppade terräng, bilderna är super dåliga eftersom att jag aldrig orkar lära mig min kamera. Men vaddå? Ni får iaf någonting att kolla på!

  

 

Nu ska jag plugga och sedan ska jag rida ut med bästa Elin och Z :D<3


.

Ursäktar för en obefintlig uppdatering från min sida, men just nu pågår det mycket saker i mitt liv som jag måste ta hand om i första hand, hoppas på att vara tillbaka snart, kram!


Ponny Plutten!

Här kommer några bilder som José/Joss-Bert fottade på oss! Förlåt för att det har dröjt.


Världens finaste ponny.


K Ä R L E K


Mina älskade nya solglasögon. Kärlek på dem! :)


HAHAHAHAHHAHAOMG VAD SJUKT! HAHAHA NI MÅSTE CHECKA DET HÄR FALLET!
Avramlingen är i slutet ;)


RSS 2.0