Få ett Makeup-kit för 0 kr

Världens finaste

Ni som följer eller läser den här bloggen, läser säkert Josses blogg också och då kanske ni har sett att Cherry ligger ute på annons och är till salu. Såklart är det väldigt jobbigt för mig även fast man inte har insett det riktigt än. Jag tog det beslutet för bådas bästa, jag börjar bli för lång och då är det också bättre för honom om han kommer till någon liten tjej som kan ha honom en längre tid.

Det är jobbigt att sälja sin häst, min bästa kompis, allt måste vara perfekt med den familjen som köper honom och jag kommer inte lämna bort honom till vem som helst. De måste kunna ge honom mycket kärlek och allt han älskar att göra.

Jag försöker att ta detta som en positiv sak och han försvinner ju inte direkt, han kommer inte gå upp i rök för att jag säljer honom. Men jag vet att det absolut inte kommer bli samma sak. jag försöker verkligen se det som en bra saker men ibland så går det inte, tänk er att leva utan eran andra halva. Visst det går men det kommer inte bli som förut. Den första tiden kommer jag att vara ledsen, väldigt ledsen och det kommer nog alla att förstå (hoppas jag!).

För tillfället är han min och jag ska ta vara på varenda sekund jag har tillsammans med honom för han är mitt allt och jag kommer aldrig att släppa honom helt. Han kommer alltid vara min första ponny och min allra bästa vän.

You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart, always ♥
Jag älskar dig, världens finaste.
Kommentarer
Postat av: Amanda

Så fina! Michelle och Cherry asså, finaste <3

Finns alltid här fina Michelle <3 <3

2011-07-26 @ 20:55:30
URL: http://amandatillenuis.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ni kommer alltid att höra ihop, det ni har och haft kan ingen någonsin ta i från er! Vi förstår och ska göra allt för att stötta dig <3

2011-07-26 @ 21:56:36
URL: http://sofiehaagensen.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Söt bild och superfin blogg! :)

2011-07-30 @ 10:42:17
URL: http://dailyhorses.blogg.se/
Postat av: Olivia Gustavsson

så söt häst på bilden :)Var gärna med i min bloggtävling och vinn en Lá Kim hoppluva värde 599 kr. http://oliiviiagustavsson.blogg.se/2011/july/bloggtavling-hos-mig.html#comment

2011-07-30 @ 19:15:01
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
*Klicka här för att vila fingrarna*

E-postadress: (om du känner för)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0